Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων Θανάση Μαυρομμάτη σε έργα στο οδικό δίκτυο της Ορεινής Μακρυνείας

Αυτοψία σε σημεία που υλοποιούνται παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής της Μακρυνείας, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης συνοδευόμενος από κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτη Κιτσοπάνο.
Βασίλης Γαλατσίδας (αριστερά), Θανάσης Μαυρομμάτης, Κώστας Δασκαλής 
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν σημεία στη διαδρομή Μεσάριστα – Άνω Μακρυνού, όπου πραγματοποιούνται εργασίες με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της εργολαβίας «Αποκατάσταση Οδών – Μικρά Τεχνικά Ε.Ο.Δ Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας», συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατομμυρίων ευρώ που εκτελούνται από την ανάδοχο εταιρεία «ΜΕΝΤΩΡ ΑΤΕ».

Στις παρεμβάσεις που εκτελούνται, περιλαμβάνονται ο καθαρισμός και η επένδυση τάφρων με σκυρόδεμα, η κατασκευή τοίχων αντιστήριξης πρανών, και η ασφαλτόστρωση τμημάτων κατεστραμμένου ασφαλτοτάπητα.

Σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μεσάριστας Κώστας Δασκαλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει:
Συνέχεια στις επεμβάσεις για την συντήρηση του οδικού δικτύου.... 
Ευχαριστούμε πολύ τον αντιπεριφερειάρχη υποδομών και έργων κύριο Θανάση Μαυρομμάτη για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας και του ευχόμαστε από καρδιάς. Καλή συνέχεια στο έργο του...  
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της κοινότητας Άνω Μακρυνούς κύριο Βασίλη Γαλατσίδα για την άψογη συνεργασία που έχουμε και την ομαδική διεκδίκηση πραγμάτων ώστε να αναβαθμίσουμε την περιοχή μας.

Όπως είναι και αυτός δίπλα μου έτσι και εγώ είμαι μαζί του σε ότι χρειαστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: