Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας - Κουμπουλής Κώστας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου – ΔΕ Μακρυνείας.Αγαπητοί συμπατριώτες,
Ονομάζομαι Κουμπουλής Κώστας και κατάγομαι από την Καψοράχη Μακρυνείας του Δήμου Αγρινίου και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αγρινίου – ΔΕ Μακρυνείας.
Η συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – τόπος να ζεις», του Δημάρχου Γιώργου Παπαναστασίου, ξεπερνά κάθε κομματική, ιδεολογική και προσωπική φιλοδοξία.
Σκοπός μου είναι να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών και να τα στηρίξω με καθαρό-νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Προσωπικοί μου στόχοι είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη:
  • της ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας 
  • του πολιτισμού, της παράδοσης και του αθλητισμού
  • της οικολογικής συνείδησης και της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος
Οι παραπάνω στόχοι επιτυγχάνονται με προγραμματισμό, δουλειά και με την συμμετοχή περισσότερων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα  αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία μας.
Πιστεύω ότι η πρακτική της διαχείρισης της καθημερινότητας και της εξασφάλισης των κεκτημένων σε βάρος της προοπτικής, του οράματος, της ελπίδας των παιδιών μας αλλά και των ανήμπορων δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους και αδρανείς.

Θεωρώ ότι η ενασχόληση με την Αυτοδιοίκηση είναι προσφορά και υποχρέωση όλων μας, στο βαθμό που αναλογεί στον καθένα, και ανήκοντας στη γενιά της αλληλεγγύης, βλέπω το πρόβλημα και την  ανάγκη του γείτονα ως υπόθεση και φροντίδα όλων μας.
      Στη στράτευση αυτή κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν όρια, χρώματα και αποκλεισμοί μπροστά στα προβλήματα της καθημερινότητας, στην ανάπτυξη της περιοχής μας και τη συμπαράσταση στον Πολίτη.
Στο συνδυασμό «Αγρίνιο Νέα Αρχή – τόπος να ζεις» παλεύουμε  όλοι συλλογικά, για μια Αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου υποβάλλοντας νέες ιδέες με εργατικότητα και θετική ενέργεια.
Μαζί, θα επιτύχουμε την υπέρβαση και θα συνεχίσουμε το έργο του Δημάρχου μας Γιώργου Παπαναστασίου με στόχο ο Δήμος μας να είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ,  ΔΥΝΑΤΟΣ, και ΚΑΘΑΡΟΣ.
Βιογραφικό


Επικοινωνήστε μαζί μου για οποιαδήποτε απορία ή θέμα που σας απασχολεί 
και αφορά τον Δήμο Αγρινίου, ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα!  
Τηλ.: 6974114325
social media

1 σχόλιο:

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

Από καρδιάς καλή επιτυχία Κώστα!!!!