Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Προσοχή εκτελούνται έργα ασφαλτόστρωσης στην Μακρυνεία

Ταμπέλες στη Μακρυνεία εθεάθησαν πριν λίγες μέρες στα έργα που γίνονται στην περιοχή από την Περιφέρεια.Το μόνο ζητηματάκι που υπήρχε όμως ήταν ότι οι ταμπέλες έγραφαν «Προσοχή-Εκτελούνται έργα-Δήμος Αγρινίου»!
Αυτό βέβαια από μόνο του είναι μια πρόοδος αφού παλιότερα για να μπει ταμπέλα «Δήμος Αγρινίου» μαζί με έργα στη Μακρυνεία έπρεπε να γίνει η συντέλεια του κόσμου. Το θέμα εδώ όμως ήταν πως τα έργα πήγε να τα δει την Παρασκευή η Αντιπεριφερειάρχης και οι ταμπέλες μαζεύονταν άρον-άρον από τον πρόεδρο στην περιοχή, ενώ αντιδήμαρχος που βρέθηκε στην…ευρύτερη περιοχή πολύ εκνευρίστηκε (σε σημείο να λογοφέρει κιόλας) από την επισήμανση πολίτη ότι «έχει έρθει η Σταρακά και θα τις δει τις ταμπέλες, δεν το γλιτώνεις αντιδήμαρχε..».
Τέλος πάντων, με ολίγα μπινελίκια, το επεισόδιο αποφεύχθηκε και η σήμανση μαζεύτηκε. Από το όλο σκηνικό δύο συμπεράσματα βγαίνουν πάντως: Πρώτον ότι η Περιφερειακή Ενότητα, όπως λέγεται, πρέπει να πάρει δικές της πινακίδες. Και δεύτερον ότι η πολιτική εδώ που βρισκόμαστε δεν λέει να αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: